Емил Велев: Майкъл Чорни се интересува от футбол, особено от Левски


 Емил Велев: Майкъл Чорни се интересува от футбол, особено от Левски
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

3611 0

Емил Велев – Кокала изрази любопитно мнение преди реванша между Левски и Апоел Беер Шева от третия квалификационен кръг на Лига на конференциите. Двубоят започва от 20 часа на стадион „Георги Аспарухов“. Първата среща в Израел завърши 0:0.

Кокала, който е последният треньор, извел Левски до титлата, обяви, че „сините“ са с една идея по-добър отбор от този на съперника. Той разказа и за бившия собственик на клуба Майкъл Чорни в Израел.

МНЕНИЕТО НА ВЕЛЕВ

Да, видяхме се с президентката. Преди около 2 часа имаше обяд с хората от Левски. Сираков също присъства. Говорихме си, размениха си някои подаръци. Всичко протече нормално“, каза той за срещата на ръководствата на двата клуба преди мача на стадион „Георги Аспарухов“.

„Да, естествено, че ще бъда на стадиона, както и много фенове. Разбрах, че всичко е разпродадено, така трябва да бъде. Очаквам Левски да излезе победител и да се класира“, потвърди Велев, че ще бъде на стадиона за двубоя, който е с начален час 20:00 часа.

 „В момента Левски е една идея по-добър, въпреки че не е в оптималното си състояние. Апоел Беер Шева също в момента се клатушка леко, но да не забравяме, че в последните 4-5 години непрекъснато участваха и в групите на Шампионска лига и Лига Европа. Последният сезон биха и Макаби Хайфа, и Макаби Тел Авив, така че този отбор не трябва да бъде подценяван, въпреки нулевото равенство в първия мач“, анализира ситуацията в двата клуба Велев пред колегите от „Дспорт“.

ЗАВРЪЩАНЕТО НА НЕДИСЦИПЛИНИРАНАТА ЗВЕЗДА НА СЪПЕРНИКА

Ще има значение, ще се подсилят с него. Той е човекът, който изпълнява всички статични положения и връзва играта, както се казва. Добър играч. Може и да не е много подвижен, но играе с акъл и без него видяхме, че в първия мач Беер Шева се луташе и не знаеше как да завърши атаките си“, коментира Кокала завръщането на Рамзи Сафури в състана на гостите, след като пропусна първата среща заради сбиване със съотборник.

СРЕЩАТА С ЧОРНИ

Ние сме си приятели, нормално е да си говорим. Да, питаше, разпитваше, не само мен, но и Сираков и Боримиров. Човекът си се интересува от футбол, особено от Левски, и му беше доста приятно и се зарадва, че Левски изнесе добър мач там. Липсваше само гола, но всички се надяваме днес и головете да присъстват в този мач“, разказа той за срещата с Майкъл Чорни в Израел.

ЕДИН ГОЛ ПОВЕЧЕ ОТ АПОЕЛ БЕЕР ШЕВА

Не знам сега, с един гол трябва да сме пред Апоел Беер Шева, за да се прескочи този противник и да се чака вече големият мач срещу Айнтрахт Франкфурт“, каза Велев за очакванията си за завършек на двубоя. 

„Тръпката е нормална, защото върху мен напрежение няма. Когато си вътре в нещата, напрежението е друго. Очаквам мача с интерес и ще стискам палци отборът да се класира напред“, завърши Велев. 

ВИЖТЕ ОЩЕ: Само в SportLive! Войн Войнов: Шансовете на Левски да отстрани Апоел Беер Шева са 51%

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички