Христо Крушарски от Аржентина: Такава мъка не съм виждал, шокът блокира цялата държава


Христо Крушарски от Аржентина: Такава мъка не съм виждал, шокът блокира цялата държава
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

1603 0

Родният бизнесмен Христо Крушарски, който в момента е в Аржентина, разказа в интервю пред "Мач Телеграф" какво е настроението в страната след шокиращата загуба на "гаучосите" от Саудитска Арабия на старта на Мондиал 2022.

"Такава мъка не съм виждал! Траурът продължава и днес. Много е тежко. Пълно мъртвило", разкри Крушарски пред изданието и допълни:

"Световните агенции и социалните мрежи са пълни със снимки. С думи е трудно да се опише. Такъв рев няма… По време на мача, който бе в 7 сутринта местно време, по улиците и куче не можеше да се срещне. Работният ден бе отложен. Във фабриката имам 40 работника и ми е трудно да ги гледам така сломени. Дойдоха като за погребение".

Бившият собственик на Локомотив Пловдив каза още, че шокът е блокирал цялата държава, в която хората не се тревожат за нищо друго, стига Аржентина да печели:

"Който не е бил тук, той не знае какво е футболът в Аржентина, Бразилия, където отивам другата седмица, а и в цяла Южна Америка. Няколко пъти говорих със заместник-кмета в Мендоса. Той ме убеждаваше, че хората в Аржентина не се тревожат нито за инфлацията, нито за каквито и да е кризи, стига Аржентина да печели. Убедих се, че е прав. В момента обаче шокът буквално блокира цялата държава. Плачат така, сякаш е умрял президентът. Покъртително!".

ВИЖТЕ ОЩЕ - Никой не забеляза, но Меси е виновен за първия гол във вратата на Аржентина! (ВИДЕО)

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички