Мондиал 2022: Играч се изгаври с Меси и дори го зашлеви: реакцията на Лео говори за уплах (ВИДЕО)


Мондиал 2022: Играч се изгаври с Меси и дори го зашлеви: реакцията на Лео говори за уплах (ВИДЕО)
Снимка: GettyImages

3393 0

Двубоят между Аржентина и Саудитска Арабия, загубен от "гаучосите" шокиращо с 1:2, стана такава сензация на Световното първенство 2022, че в социалните медии продължава да бъде топ тема, въпреки че изминаха над 24 часа от този неочакван развой на събитията.

По-наблюдателните привърженици забелязаха много любопитна ситуация. Тя се разви в 53-ата минута - след като арабската страна осъществи пълния си обрат. Секунди по-късно Али Ал-Булайхи си позволи да зашлеви леко Меси по гърба, за да привлече вниманието му.

След като недоумяващ аржентинецът се обърна плахо, му се наложи да чуе думите: "Няма да спечелите, няма да спечелите". Лео изглеждаше уплашен, но не от зашлевяването, което получи, а по-скоро от това, че вероятно думите на опонента му ще се сбъднат.

В крайна сметка Аржентина наистина не само, че не спечели, но и дори не успя да се добере до равенството. Така "гаучосите" остават на последната четвърта позиция в групата след първия кръг. Лидер е Саудитска Арабия с три точки, а с по една на следващите две места са Полша и Мексико.

Припомняме, че в по-ранен момент от мача на "гаучосите" вратарят на Саудитска Арабия опита да хитрува и да предизвика Меси, но след това си изпати (ВИДЕО).

Video edited on Kapwing

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички