Безмълвие, тишина и напрегната вечеря: Как Аржентина се е справила с шокиращата загуба от Саудитска Арабия?


Безмълвие, тишина и напрегната вечеря: Как Аржентина се е справила с шокиращата загуба от Саудитска Арабия?
Снимка: Getty Images

1090 0

Националният отбор на Аржентина е приел загубата на старта на Световното по футбол в Катар по много лош начин. "Гаучосите" допуснаха загуба с 1:2 от Саудитска Арабия, с която изненадаха футболния свят. 

Представители на аржентинския вестник "Clarin", които са приближени до селекцията на Лионел Скалони, споделят как футболистите на Аржентина са приели поражението в група "C"

Според изданието "гаучосите" са се прибрали в съблекалнята, където са стояли безмълвни без нито един футболист да "обели" и дума. По пътя към хотела ситуацията е била същата - всеки един играч е бил затворен в себе си и е премислял случилото се на терена. 

Кулминацията е била по време на отборната вечеря, по време на която е било доста напрегнато. Голямата звезда на Аржентина - Лионел Меси, пък се е затворил в своята стая и е пожелал да се свърже с най-близките си.

Много от аржентинските състезатели пък като Анхел Ди Мария, Родриго Де Пол и Папу Гомес излязоха в социалните мрежи със съобщения, в които уверяват своите сънародници, че страната ще се върне на победния път в Катар.

Следващия мач на Аржентина на световните финали е срещу Мексико в събота (26 ноември). Победата за "гаучосите" трябва да е задължителна, ако те искат да спечелят тазгодишното издание на най-големия спортен форум.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Какво каза Лионел Меси след поражението.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички