Прекъснаха ИЗВЪНРЕДНО предаване със "спешен" въпрос за Меси (ВИДЕО)


Прекъснаха ИЗВЪНРЕДНО предаване със "спешен" въпрос за Меси (ВИДЕО)
Снимка: Twitter/колаж: Sportlive.bg

2368 0

Най-добрият играч на Аржентина Лионел Меси вече повече от 24 часа е обект на всякакви шеги в социалните мрежи, както и сред феновете, които са в Катар за Световното първенство 2022г. Ла Пулга разочарова с представянето си срещу Саудитска Арабия и, въпреки че вкара гол, не направи нищо, за да спре обрата на "зелените соколи" и шокиращата загуба с 1:2. 

И, заслужено или не, представянето на аржентинския ас позволи на фен на Саудитска Арабия да се превърне в интернет звезда само за няколко часа. 

"Абе, къде е Меси" 

По време на извънредно включване от Катар на корейска телевизия, докато журналистът обясняваше какво се е случило по време на Аржентина - Саудитска Арабия, щастлив фен на победителя прекъсна предаването, за да попита нещо съвсем просто. 

"Извинете, къде е Меси? Къде изчезна Меси?", попита привърженикът, който почна да рови по джобовете на репортера, за да търси Меси, а след това попита и корейския народ през камерата дали са виждали голямата футболна звезда: 

 

Разбира се, това видео много бързо придоби популярност, но това не беше всичко от фена.

Меси беше намерен 

Малко по-късно беше публикувано още едно видео с него в "тик-ток" и други социални мрежи. И този път той беше "открил" Меси. "Ей, ей, намерих Меси", каза привърженикът и извади телефона си от задния джоб, а на него бе снимката на Меси, направена след злополучния финал с Чили за Копа Америка, когато Лео се разплака след поражението във финала след дузпи. 

 

Довиждане, Аржентина - това ли беше всичко от Меси и компания, или е просто грешка по пътя към титлата? 

"Гаучосите" заслужено получават жестоки критики за представянето си. Аржентина е действащ носител на Копа Америка, а Саудитска Арабия спря серия от 36 мача на латиноамериканците. 

Поражението, разбира се, не е фатално на теория, но на практика Аржентина не показа лицето, което очаквахме от фаворит №2 на Световното - защо се получи така и кой разочарова най-много гледайте във видеото, или пък се насочете към нещата, които Аржентина трябва да промени, за да заиграе на пълни обороти

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички