Синът на Марадона изригна след резила на Аржентина: Меси и баща ми са от две различни планети!


Синът на Марадона изригна след резила на Аржентина: Меси и баща ми са от две различни планети!
Снимка: Getty Images

17673 0

Синът на легендарния Диего Армандо Марадона - Диего Марадона-младши, изказа любопитно мнение след загубата на Аржентина от Саудитска Арабия на Световното по футбол в Катар. Марадона-младши се изказа изключително критично към звездата на аржентинския отбор Лионел Меси, като заяви, че няма място за сравнение между него и баща му.

„Съкрушен съм. Трудно ми е да повярвам, че всичко това наистина се случи. Поражението от Саудитска Арабия е лудост. Меси и баща ми са сравнявани от тези, които не виждат и не разбират от футбол. Говорим за две различни планети", каза Марадона-младши, цитиран от Marca.

Но не искам да кажа, че Лионел е лош. Понякога във футбола губиш дори от много по-слаби противници. Не мисля, че Аржентина беше самонадеяна. По-скоро се страхуваше. Такъв е футболът“, добави още синът на легендарния аржентинец.

След загубата от Саудитска Арабия Аржентина е на дъното на таблицата в група С, но в другия мач от групата Мексико и Полша не успяха да се победят, което е добре дошло за "гаучосите". В следващия си мач Аржентина среща Мексико - ето пълна ТВ програма на Мондиал 2022 по дати и часове.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички