Никой не забеляза, но Меси е виновен за първия гол във вратата на Аржентина (ВИДЕО)


Никой не забеляза, но Меси е виновен за първия гол във вратата на Аржентина (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

3522 0

Един от двата големи фаворита за трофея на Световното по футбол в Катар - Аржентина, се превърна в първата голяма издънка на Мондиал 2022. "Гаучосите" допуснаха да бъдат обърнати от непретенциозния отбор на Саудитска Арабия и да започнат със загуба участието си на шампионата в емирството от Близкия изток.

Лионел Меси откри резултата с гол от дузпа през първото полувреме. В началото на втората част обаче Саудитска Арабия отбеляза два гола в рамките на пет минути и шокира аржентинския тим, който не намери сили да се върне в мача до изтичането на редовните 90 минути плюс шокиращото добавено време от съдията.

Това, което убягна на зрителите, е, че обратът на Саудитска Арабия на практика започна след грешка на Меси. В 48-ата минута аржентинецът загуби лековато топката в средата на терена, за да позволи на опонента да прати топката в предни позиции, а след това и да се стигне до гол във вратата на Аржентина за изравняване на резултата.

Аржентинската суперзвезда обаче разочарова с представянето си и в остатъка от второто полувреме. В края на мача пък Меси шокира всички, като отказа да вкара на Саудитска Арабия (ВИДЕО)

Video edited on Kapwing

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички