Заключиха Дидие Дешан на покрив в Румъния, той се провиква за помощ (ВИДЕО)


Заключиха Дидие Дешан на покрив в Румъния, той се провиква за помощ (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

3038 0

В 22:00ч. българско време Франция се изправя срещу Швейцария в своя 1/8-финален мач на Европейското първенство по футбол. Най-важното преди срещата - можете да прочетете в това ПРЕВЮ!

Двубоят ще се състои в румънската столица на стадион "Арена Национала", а старши треньорът на "петлите" Дидие Дешан едва ли ще си спомня с добро града, след като изпадна в деликатна, но и леко комична ситуация.

Французите се намират в северната ни съседка от няколко дни и са настанени в един от най-луксозните хотели в Букурещ. Наставникът, който изведе "петлите" до световната титла през 2018 година, бе решил да се качи на неговия покрив - дали за да обмисли по-добре с какъв състав ще излезе срещу "кръстоносците" или просто за да потърси уединениe - на този етап не се знае, но се наложи да постои по-дълго време на него...

На любителски кадри в интернет се вижда как Дешан се провиква от покрива на сградата към минувачите по улицата, за да му помогнат, като уведомят персонала на рецепцията, че е заключен и не може да влезе обратно в сградата.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички