Дидие Дешан: Супер доволен? Определено не съм


Дидие Дешан: Супер доволен? Определено не съм
Снимка: Gulliver/GettyImages

2460 0

Националният селекционер на Франция по футбол Дидие Дешан заяви, че не е супер доволен, но приема равенството 1:1 срещу Унгария в мача от втория кръг в група "F" на Европейското първенство.

"Изходът от този мач е задоволителен. Не съм супер доволен от резултата, но мога да го приема. Не загубихме и добавихме точка към предните три, които вече си бяхме спечелили. С четири точки ще получим достатъчно свобода и за последния мач от груповата фаза", каза Дешан на пресконференция след мача.

"През първото полувреме създадохме много положения, но за съжаление не успяхме да вкараме гол. Имахме доста удари и няколко от тях бяха точни, а освен това нацелихме греда. Доволен съм от много неща, които видях през първото полувреме".

"Не се съмнявам в Бензема. Знаем на какво е способен той, но просто в момента не вкарва толкова често, както го правеше в контролите. Карим е достатъчно опитен, за да не позволи този пропуск да му влияе. Вярвам в него и той го знае", сподели селекционерът на световния шампион.

"Последният мач е много важен. Може би ще направя някои промени и ще пусна по-свежи хора. Днес бе много трудно при тези високи температури. Изглеждаше, че унгарците играят по-динамично от нас, въпреки че се очаква точно обратното", завърши Дешан.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички