Всички интересни сделки в последния ден на летния трансферен прозорец


Всички интересни сделки в последния ден на летния трансферен прозорец
Снимка: pixabay.com

5632 0

Днес бе последният ден, в който футболните клубове в Европа имаха възможност да взимат и продават футболисти преди затварянето на трансферния прозорец. Трансферите в Италия приключиха в 21:00 часа, а до 1:00 часа след полунощ бяха пазарите в Англия, Испания и Франция.

В Германия пазарът затвори в 19:00 часа. Клубовете все пак могат да довършат сделки, ако преди това са подали нужната документация към Германския футболен съюз.

Обикновено финалният ден от всеки трансферен прозорец е изпълнен с редица неочаквани сделки и обрати. Днес една от най-сензационната сделка е на българския пазар. Бившият играч на ЦСКА Кирил Десподов ще играе за Лудогорец, след като бе преотстъпен от Каляри.

На международния пазар Манчестър Юнайтед не взе голямата си цел - Джейдън Санчо, но пък подписа с Единсон Кавани и Алекс Телес.  Юнайтед и Барселона пък прекратиха преговорите за Дембеле, трансфер няма да има. Мениджърът на „червените дяволи“ Оле Гунар Солскяер е проявил желание да вземе футболиста под наем, но каталунците са настояли за продажба.

Междувременно, от Барселона не успяха да се подсилят в атака и да вземат Мемфис Депай, а преотстъпиха Тодибо на Бенфика.

Всички интересни сделки от последния ден:

01:00 - Летният трансферен прозорец е затворен! може да бъдат обявени още сделки, реализирани в последния момент

00:56 - Халфът Томас Партей вече не е играч на Атлетико Мадрид, след като агентът му Хосе Хименес плати 50-те милиона евро, които са записани в откупната клауза в договора на играча с „дюшекчиите“. По този начин Партей прекрати договорните си взаимоотношения с Атлетико Мадрид и ще продължи кариерата си в Арсенал.

00:43 - Барселона не успя да подпише с Мемфис Депай.

00:36 - Манчестър Юнайтед постигна споразумение с Аталанта за трансфера на Амад Диало, който е определян като един от най-големите таланти на италианския футбол

00:18 -  Барселона обяви, че преотстъпва Тодибо на Бенфика. Той ще играе под наем през следващите два сезона с опция за откупуване срещу 20 млн. евро след това. “Орлите” от Лисабон поемат и заплатата на 20-годишния защитник.

23:58 - Манчестър Юнайтед официално представи Единсон Кавани.

23:20 - След 10 години като футболист на клуба Крис Смолинг напусна Манчестър Юнайтед в посока Рома. “Червените дяволи” продадоха бранителя за 15+5 млн. евро.

22:50 - Една от най-изненадващите сделки за последния ден от трансферния прозорец е факт. Българският национал и бивш играч на ЦСКА - Кирил Десподов, ще играе за Лудогорец. Ето подробности

22:37 - ЦСКА обяви трансферен удар, взе двама от Уотфорд

21:50 - Манчестър Юн и Барселона прекратиха преговорите за Дембеле, трансфер няма да има. Мениджърът на „червените дяволи“ Оле Гунар Солскяер е проявил желание да вземе футболиста под наем, но каталунците са настояли за продажба.

21:33 - Българският шампион Лудогорец проявява интерес към Кирил Десподов, съобщават медиите в Италия. Подробности ТУК!

21:00 - Пазарът в Италия затвори. Клубовете вече могат само да продават

20:40 -  Тимуе Бакайоко ще играе под наем от Челси в Наполи до края на сезона.

20:11 - Манчестър Юнайтед финализира трансфера на бразилския краен бранител Алекс Телес от Порто. Подробности ТУК!

19:32 - Арсенал обяви, че се разделя с Матео Гендузи. Футболистът продължава в Херта Берлин.

19:00 - Пазарът в Германия затвори! Клубовете обаче имат време да довършат сделки, стига преди това да са ги заявили в специална система към Германския футболен съюз

18:01 Байерн Мюнхен взе под наем Дъглас Коста от Ювентус. Бразилецът, който игра за немския тим между 2015-та и 2017-та година, се завръща на "Алианц Арена".

17:44 - Тимът на Манчестър Юнайтед продължава търсенето си на дясно крило. Според ‘Telefoot Chaine’ „червените дяволи“ преговарят с отбора от Чемпиъншип Уотфорд за привличането на сенегалския национал Исмаила Сар. (Вижте подробности)

17:14 - Байерн Мюнхен официално привлече бившия нападател на ПСЖ Ерик Максим Чупо-Мотинг, който се изправи срещу тима във финала на Шампионска лига през миналия сезон - вижте подробности.

17:11 - Арсенал ще направи късен опит да вземе халфа на Атлетико Мадрид Томас Партей. „Артилеристите“ преследват ганайския полузащитник през цялото лято, но така и не успяват да се договорят с „дюшекчиите“ за евентуален трансфер. (Вижте подробности)

16:32 - Още един удар за Ливърпул след унизителната загуба, спешно търси нов вратар - ето подробности.

16:14 - Левски официално обяви трансфера на Стайн Спиерингс.

15:54 - Фулъм иска да вземе под наем Жан-Клер Тодибо, Уилям Салиба и Рубен Лофтъс-Чийк. (Вижте подробности)

15:31 - Единсон Кавани и Алекс Телес са в Манчестър, където са на път да завършат сделките по преминаването им в тима на Манчестър Юнайтед. Кавани, който е свободен агент, след като напусна Пари Сен Жермен миналото лято , ще подпише двугодишен договор с клуба. (Вижте подробности)

14:48 - Тотнъм, Пари Сен Жермен и Милан са трите клуба, които се борят за подписа на бранителя на Челси Антонио Рюдигер. „Росонерите“ ще се опитат да вземат 27-годишния немски национал под наем до края на сезона, като „шпорите“ и ПСЖ също се интересуват от него. (Вижте подробности)

13:44 - Интер привлече от Парма бившия играч на Манчестър Юнайтед - крайният защитник Матео Дармиан. Сделката е под наем за една година, като в споразумението между двата клуба има задължителна клауза за неговото откупуване, която е на стойност 2,5 милиона евро.

13:29 - ПСЖ официално привлече португалския национал Данило Перейра. Финалистът от последното издание на Шампионска лига се споразумя с Порто за 4 млн. евро за едногодишен наем, в който е включена опция за откупуване в размер на 16 млн. евро.

12:46 - Бранителят на Челси Емерсон Палмиери ще се завърне в Италия и ще премине под наем в отбора на Ювентус. „Бианконерите“ се пребориха с Интер за подписа на левия бек и ще доиграе сезона на „Алианц Стейдиъм“ с опция за откупуване след това. (Вижте подробности)

12:10 - Турският гранд Бешикташ е близо до това да събере две звездни имена в своя отбор в лицето на Алешандре Пато и Марио Балотели. 30-годишният Балотели е играч на Бреша, но от клуба изясниха, че той няма да играе повече там. 31-годишният Пато е свободен агент, откакто напусна Сао Пауло през август.

12:00 - Полузащитникът на Арсенал Матео Гендузи е в Германия и ще мине медицински прегледи преди да завърши преминаването си под наем в тима на Херта Берлин. 21-годишният играч се оказа ненужен в тима на Микел Артета заради лошо поведение. (Вижте подробности)

11:40 - 24-годишният полузащитник на Арсенал Лукас Торейра е много близо до трансфер в Атлетико Мадрид. Уругваецът вече е в Испания, където е преминал задължителните медицински прегледи и се очаква да бъде представен до часове, информира Fox Sports.

11:28 - Полузащитникът на Челси Тимуе Бакайоко отново ще напусне „Стамфорд бридж“. Френският халф ще бъде преотстъпен на италианския Наполи, но в договора му няма да бъде включена клауза за откупуване след края на престоя му под наем на „Сан Паоло“. (Вижте подробности)

11:02 - Ювентус е стигнал до споразумение с Фиорентина за привличането на Федерико Киеза в Торино. 22-годишният футболист ще се присъедини към отбора на Андреа Пирло под наем за 2 години, като „бианконерите“ ще имат възможност да го купят за постоянно след това. (Вижте подробности)

09:45 - Мемфис Депай се е договорил с отбора на Барселона. За това призна спортният директор на Олимпик Лион Жуниньо. "Мемфис Депай има договорка с Барселона. Ние не го крием. Възможно е той да подпише с Барса скоро. Засега още няма нищо сигурно, но най-вероятно той ще напусне Лион" - признава той.

09:03 - Нападателят на ЦСКА Али Соу е напуснал клуба в последните часове на трансферния прозорец, твърди „Блиц“. Гамбийският голмайстор ще стане част от френския Дижон, като се очаква сделката да бъде за доста сериозна сума. (Вижте подробности)

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички