Няколко играчи на Арсенал пред напускане в последния ден от трансферния прозорец


Няколко играчи на Арсенал пред напускане в последния ден от трансферния прозорец
Снимка: Getty Images/Gulliver

3338 0

Полузащитникът на Арсенал Матео Гендузи е в Германия и ще мине медицински прегледи преди да завърши преминаването си под наем в тима на Херта Берлин. 21-годишният играч се оказа ненужен в тима на Микел Артета заради лошо поведение.

Френският халф, който пристигна в Арсенал срещу 8 милиона паунда от Лориен през 2018-та, си навлече гнева на наставника, след като се подигра на играчите на Брайтън за заплатите им по време на мач между двата отбора от Висшата лига. Друг от полузащитниците на „артилеристите“ Лукас Торейра пък е в Мадрид, където е минал медицински прегледи през уикенда и чака трансфер в Атлетико Мадрид. За да се осъществи сделката обаче „дюшекчиите“ трябва да продават, като се очаква нападателят Никола Калинич да премине във Верона днес.

Байер Леверкузен преговаря за Сеад Колашинац, докато за Сократис Папастатопулос и Шкодран Мустафи има оферти от Италия. Колашинац бе изместен на левия бек от Кийрън Тиърни, докато двамата централни защитници също трудно намират място сред титулярите в последно време. А ето какво каза треньорът Микел Артета за селекцията в Арсенал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички