Челси дава под наем Емерсон на Ювентус


Челси дава под наем Емерсон на Ювентус
Снимка: Getty Images/Guliver

1749 0

Бранителят на Челси Емерсон Палмиери ще се завърне в Италия и ще премине под наем в отбора на Ювентус. „Бианконерите“ се пребориха с Интер за подписа на левия бек и ще доиграе сезона на „Алианц Стейдиъм“ с опция за откупуване след това.

Завръщането на Емерсон в Италия идва две години и половина, след като напусна Рома и се присъедини към Челси. Напускането на бразилеца с италиански паспорт означава, че Маркос Алонсо най-вероятно ще остане на „Стамфорд бридж“ до края на сезона. Испанският защитник влезе в конфликт с наставника на Челси Франк Лампард след двубоя срещу Уест Бромич Албиън и се считаше за почти сигурен напускащ. По всичко обаче личи, че Алонсо ще трябва да се задоволи със статута на резерва след силното представяне на новото попълнение на Челси Бен Чилуел на левия бек.

В същото време трансфер на Рубен Лофтъс-Чийк под наем в Саутхемптън пропадна, след като заплатата на англичанина се оказа прекалено висока за „светците“. Очаква се в Челси да остане и Калъм Хъдсън-Одой, към когото имаше интерес от страна на Байерн Мюнхен. А ето кой играч на Челси ще премине в Наполи.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички