Арсенал продължава да преследва Партей


Арсенал продължава да преследва Партей
Снимка: Guliver/GettyImages

1132 0

Арсенал ще направи късен опит да вземе халфа на Атлетико Мадрид Томас Партей. „Артилеристите“ преследват ганайския полузащитник през цялото лято, но така и не успяват да се договорят с „дюшекчиите“ за евентуален трансфер.

Атлетико иска да получи 45 милиона паунда за полузащитника, колкото е откупната му клауза. Мадридският гранд желае да получи тази сума наведнъж, но до днешната сутрин няма обещание от Арсенал, че това ще се случи. Въпреки това, „артилеристите“ подготвят нова оферта в днешния ден и са готови да платят исканите пари, за да докарат Партей в Лондон. Самият играч също е готов да се присъедини към „топчиите“ и на „Емиратс“ вече подготвят договора, за да може трансферът да бъде завършен преди затварянето на прозореца тази вечер.

Не би трябвало личните условия на Томас Партей да са проблем за Арсенал. Евентуален трансфер би подсилил значително тима на Микел Артета, който иска ново попълнение в центъра на халфовата линия от началото на лятото. А ето кои футболисти на Арсенал ще напуснат тима до затварянето на трансферния прозорец.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички