Три тима се борят за подписа на Антонио Рюдигер


Три тима се борят за подписа на Антонио Рюдигер
Снимка: Getty Images/Guliver

1315 0

Тотнъм, Пари Сен Жермен и Милан са трите клуба, които се борят за подписа на бранителя на Челси Антонио Рюдигер. „Росонерите“ ще се опитат да вземат 27-годишния немски национал под наем до края на сезона, като „шпорите“ и ПСЖ също се интересуват от него.

Немският защитник все още няма нито един мач за отбора на Франк Лампард през този сезон. Рюдигер има още две години от настоящия си договор с Челси. Съществува и вариант, при който той да остане на „Стамфорд бридж“ до януари и да преосмисли опциите си след това. Челси иска да удължи договора на германеца преди той да напусне, за да не падне цената му. Лондончани предпочитат да продадат защитника на чуждестранен тим, а не на конкурент от Висшата лига.

Според „Скай спортс“ Рюдигер е обмислял сериозно бъдещето си на „Стамфорд бридж“ през миналия месец. Той иска да играе редовно, за да попадне в състава на Германия за европейското първенство идното лято. Немският футболист се присъедини към Челси от тима на Рома през 2017-та година, като изигра 115 мача за клуба, в които вкара 6 гола. А ето кой друг бранител на Челси ще напусне отбора.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички