Манчестър Юнайтед с финална офанзива за Исмаила Сар


Манчестър Юнайтед с финална офанзива за Исмаила Сар
Снимка: Gulliver/GettyImages

1924 0

Тимът на Манчестър Юнайтед продължава търсенето си на дясно крило. Според ‘Telefoot Chaine’ „червените дяволи“ преговарят с отбора от Чемпиъншип Уотфорд за привличането на сенегалския национал Исмаила Сар.

Манчестър Юнайтед вече опита да вземе играча по-рано през трансферния прозорец. Тогава оферта за преотстъпване на Сар под наем с откупуване за 45 милиона паунда впоследствие бе отказана от Уотфорд. Причината бе, че „стършелите“ пожелаха да включат клауза, според която от „Олд Трафорд“ трябва да платят 25 милиона паунда, ако откажат да вземат сенегалеца за постоянно. Все пак Манчестър Юнайтед не се е отказал напълно в опитите си да привлече 22-годишното крило и ще опита с нова оферта.

Оле Гунар Солскяер отчаяно се опитва да намери ново дясно крило, с което да подсили тима си в предни позиции. Основната трансферна цел бе Джейдън Санчо, но Борусия Дортмунд твърдо отказа да се раздели със своя футболист. Впоследствие „червените дяволи“ се насочиха към Усман Дембеле от Барселона, но френският футболист предпочете да остане на „Камп Ноу“. A ето кои други двама играчи ще подпишат с Юнайтед в днешния ден.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички