Владимир Кличко обясни философски на Украйна как се приемат загубите от британци


Владимир Кличко обясни философски на Украйна как се приемат загубите от британци
Снимка: Getty Images/Guliver

2710 0

Украйна впечатли футболна Европа с представянето си на Евро 2020 и въпреки че малцина бяха тези, които смятаха, че съставът на Андрий Шевченко може да постигне нещо голямо на турнира, той стигна чак до 1/4-финалите, преди да бъде победен от Англия.

Известният в цял свят украинец и бивш боксьор Владимир Кличко използва профила си в една от социалните мрежи, за да поздрави сънародниците си за достигането до първия в историята на страната четвъртфинал. 

С любопитен коментар, насочен към английските фенове, Кличко направи паралел между неговите лични загуби по оста "Украйна - Англия":

"Поздравления за отличния мач на Англия. Нещата не се развиха по начина, по който исках. Бил съм на губещата страна в моя спорт, както добре знаете, особено вие английските фенове. Не става дума дали ще загубиш, а да дадеш всичко от себе си и да се завърнеш по-силен", заяви философски Кличко, който бе нокаутиран от британеца Антъни Джошуа на стадион "Уембли" през 2017 година, а през 2015 година Тайсън Фюри прекрати 8-годишната му серия без загуба!

"Много съм горд от украинския отбор. За първи път на четвъртфинал на европейско първенство. Показахме, че можем да се борим и нямам съмнение, че ще постигнем повече", допълни още бившият боксьор.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички