Уейн Рууни за отношенията си с Кристиано Роналдо: Толкова е дразнещ


Уейн Рууни за отношенията си с Кристиано Роналдо: Толкова е дразнещ
Снимка: Getty Images/Guliver

1663 0

Бившият футболист на Манчестър Юнайтед Уейн Рууни говори за любопитни моменти, свързани със свои бивши съотборници от състава на "червените дяволи". Настоящият мениджър на Дарби Каунти прекара 13 години в отбора и се превърна в един от водещите играчи в ерата на сър Алекс Фъргюсън.

Англичанинът припомни интересен момент с Кристиано Роналдо, с когото деляха една съблекалня в продължение на няколко сезона. Става въпрос за двубой от Мондиал 2006 в Германия на четвъртифинал между Англия и Португалия. Тогава португалската звезда настояваше Рууни да бъде изгонен, след като удари неговия съотборник Рикардо Карвальо в слабините. Aнглийският национал беше порицан с червен картон и напусна терена.

"Кристиано Роналдо беше толкова добър и в същото време толкова дразнещ. Сега сигурно не е на това ниво, но вероятно си е останал толкова досаден. Не съм имал никакъв проблем с него. Говорихме двамата в тунела и му казах: "Нямам проблем с това, че ме изгонихте, защото прекарах първото полувреме, опитвайки се да те накарам да се гмурнеш", каза Рууни. 

След това бившият нападател добави, че двамата винаги са били в добри отношения. "Аз съм англичанин, а той е португалец. Когато играем, не ми пука за него. Той не е мой приятел, но когато свършим, отново сме другари", завърши той. Наскоро Рууни попадна в престижна класация.

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички