Преди мача с РСМ: Роналдо посочи от кого зависи дали Мондиал 2022 би бил последен за него


Преди мача с РСМ: Роналдо посочи от кого зависи дали Мондиал 2022 би бил последен за него
Снимка: Getty Images

1430 0

Голямата звезда на Португалия Кристиано Роналдо говори на пресконференция преди изключително важния двубой за "мореплавателите" срещу Северна Македония. Както е известно, победителят от сблъсъка ще играе на Световното първенство в Катар по-късно през тази година.

"Призовавам феновете. Искам адска атмосфера на "Драгао". Легнах си и си помислих как искам стадионът да спре музиката за националния ни химн и да остави само феновете да пеят, за да покажем нашите страст, сила и обединение около целта да достигнем Световното.

Ако феновете ни покажат това, което могат, то ще спечелим. Това е финал и сме готови. Фаворит? Не разбирам това, но винаги се считам за фаворит - домакин или гост. Знаем, че ако загубим сме аут. Имаме отговорността да сме позитивни и да спечелим мача.

Македония изненада и направи значими неща в толкова много мачове, но мисля, че в този мач няма да изненада Португалия. При нас няма индивидуалности, ние сме група. Няма световно първенство без Португалия" - сподели Роналдо.

Той бе запитан и дали това ще е последното му световно: "Този, който решава бъдещето ми, съм аз. Ако искам да играя още, ще играя. Ако не искам да играя повече, няма да играя. Точка!" - отговори Кристиано.

Дни преди мача пък президентът на Северна Македония предупреди Кристиано Роналдо.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички