След изненадващото оттегляне: Заваляха предположения за това накъде се е насочил Гарет Бейл


След изненадващото оттегляне: Заваляха предположения за това накъде се е насочил Гарет Бейл
Снимка: Getty Images/Guliver

1822 0

Гарет Бейл шокира футболния свят, като сложи незабавен край на футболната си кариера. Бившият капитан на Тотнъм и Уелс информира своите фенове и последователи, че сега е готов да преследва "ново приключение".

Големият въпрос сега е какво приключение предстои? Той никога не се е отклонявал от любовта си към голфа и това може да бъде най-сигурния вариант за него. Според английска компания за залози, която измисли коефициенти за това какво ще прави Гарет Бейл след като се пенсионира, най-голям шанс е насочен към това, маниакът на голфа да стане професионален състезател. 

Следващото предположение е, бившият нападател да остане в МЛС, но като собственик на някой от отборите в лигата, като се има предвид, че той съвсем наскоро подписа контракт с ЛА Галакси. 

След вариантите е дори, Бейл да се насочи към политиката, да остане в Америка като футболист, но в много по-плеймейкърска роля или дори да се ориентира към треньорска кариера - като замени Антонио Конте начело на Тотнъм или да поеме националния тим на Уелс.

Решението на нападателя да се оттегли от футбола дойде изненадващо, а Реал Мадрид, където Гарет Бейл успя да спечели 4 Шампионски лиги се сбогува подобаващо с него.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички