Бивш доктор в Реал Мадрид разкри кой е най-добрият атлет, с който е работил


Бивш доктор в Реал Мадрид разкри кой е най-добрият атлет, с който е работил
Снимка: GettyImages

2826 0

Гарет Бейл е бил по-добър атлет от Кристиано Роналдо, според бившия лекар на Реал Мадрид - Хесус Олмо. Роналдо, който подписа в Саудитска Арабия след освобождаването му от Манчестър Юнайтед , е известен с физиката си и дори я поддържа на 37-годишна възраст, но Олмо смята, че Бейл е най-добрият спортист, който някога е виждал.

След като бяха съотборници по време на времето на Олмо на Бернабеу, Бейл и CR7 вероятно имат собствени идеи за това кой поддържа по-добра форма, но португалският доктор нямаше съмнения.

Бившият лекар на Лос Бланкос каза по-рано пред Ideal през 2020 г.: " Може би най-добрият спортист, който съм виждал, е Бейл. Гарет Бейл е естествен спортист, който може да се отличи в практически всеки спорт. Той има невероятни атлетически умения, а бих казал и технически такива. Той е този, който ме впечатли най-много във всички аспекти."

Медицинският експерт каза още, че феновете на Реал Мадрид не са видели най-доброто от уелския магьосник по време на престоя му в Испания, тъй като той страда от няколко контузии.

33-годишният Бейл изигра само седем мача за Лос Бланкос миналия сезон и напусна, за да играе в MLS с ФК Лос Анджелис, след като спечели Шампионската лига за пети път. Сега той се подготвя за завръщане в клубния футбол, след като претърпя разочарование от груповата фаза на Световното първенство с Уелс, а медиите на Острова го определиха за най-голямото разочарование

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички