Реал Мадрид благодари на Гарет Бейл с 4 легендарни СНИМКИ


Реал Мадрид благодари на Гарет Бейл с 4 легендарни СНИМКИ
Снимка: Getty Images/Guliver

2848 0

Гарет Бейл изненадващо обяви оттеглянето си от футбола на девети януари и бивши клубове и съотборници се впуснаха да си припомнят славни моменти на уелсеца.

На тази традиция не изневери и тимът, с който Бейл постигна най-много - Реал Мадрид, държал правата на футболиста между 2013-а и 2022-ра година. Едва през миналото лято европеецът се присъедини към ФК Лос Анджалис като свободен агент. 

От "Сантяго Бернабеу" написаха лаконичното "благодаря", което бе последвано от четири незабравими фотоси на Бейл, които са от легендарни срещи на Реал Мадрид.

Две от тях са в градски дербита срещу Атлетико Мадрид, едната от които от финала през 2014 г. на Шампионска лига, спечелен от "белия балет". Още един кадър е от последната фаза на надпреварата, но този път няколко години по-късно - срещу Ливърпул. Реал си спомни и за незабравимия рейд на Бейл срещу Бартра и Барселона, завършил с гол.

За Реал Мадрид Бейл изигра 258 двубоя във всички турнири и се отчете със 106 гола и 67 асистенции. С "белия балет" спечели 5 пъти Шампионска лига, 4 пъти стана световен клубен шампион, по три пъти завоюва Ла Лига и Суперкупите на Европа и Испания. С "викингите" спечели веднъж и Купата на Испания.

Вижте повече за оттеглянето на Гарет Бейл!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички