Къде да гледаме мача Нидерландия - Австрия на Евро 2020


Къде да гледаме мача Нидерландия - Австрия на Евро 2020
Снимка: Getty Images/Guliver

1600 0

Вдъхновеният отбор на Нидерландия излиза за своя втори мач от груповата фаза на Европейското първенство по футбол. "Лалетата" се изправят срещу тима на Австрия в двубой, който може да подсигури мястото на един от двата отбора в следващата фаза на турнира.

Нидерландия и Австрия са лидери в група "С" с 3 пункта, като Вундертимът е с по-добра голова разлика след първия мач. Украйна и Северна Македония са на дъното на групата, без точки, след като допуснаха поражения в първите мачове.

ВСИЧКО, КОЕТО ТРЯБВА ДА ЗНАЕТЕ ПРЕДИ МАЧА НИДЕРЛАНДИЯ - АВСТРИЯ НА ЕВРО 2020

Дони ван де Бек от тима на Нидерландия е контузен, а Матайс де Лихт е под въпрос за срещата. Бранителят на Ювентус дори не беше в групата за мача с Украйна заради контузия, но сега има вероятност да бъде поне на резервната скамейка. Марко Арнаутович пък е наказан за двубоя заради псувните срещу играч на Северна Македония.  SportLive представя подробно отборите на Евро 2020, като този на Нидерландия може да видите ТУК, а този на Австрия - вижте ТУК!

Нидерландия ще има предимството на домакин, тъй като срещата ще се играе на "Йохан Кройф Арена" в Амстердам. "Лалетата" имаха честта да играят пред домашна публика и в първия мач срещу Украйна. Сблъсъкът започва в 22:00 часа българско време, като ще бъде излъчен пряко в ефира на БНТ 1/БНТ 3. Ще можете да следите Нидерландия - Австрия и в Евро 2020 НА ЖИВО в SportLive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички