Кристиано Роналдо показа изваяно тяло и... ни върна към "битката му" с "Кока-Кола" (СНИМКА)


Кристиано Роналдо показа изваяно тяло и... ни върна към "битката му" с "Кока-Кола" (СНИМКА)
Снимка: колаж: SportLive.bg; снимки: Getty Images

2226 0

Мегазвездата на световния футбол Кристиано Роналдо отпадна рано-рано от Европейското първенство по футбол. Португалия бе елиминирана на осминафиналите от Белгия и не успя да защити трофея си от 2016 година. Въпреки това Кристиано остави своята следа.

Освен, че е водещ голмайстор на състезанието и към момента (с 5 попадения в 4 срещи), той се отличи и с действие извън терена, с което ще се запомни Евро 2020. А именно - прословутото премахване на продуктите на "Кока-Кола".

Разбира се, то бе придружено с призив към хората да пият повече вода. Самият той често не дава на сина си да консумира газираната напитка и го насочва към безцветната такава, което доказва отдадеността му по тази тема.

Вече отдал се на заслужена почивка, 36-годишният португалец отново напомни за "сагата с "Кока-Кола". В социалните мрежи моментално забелязаха един детайл от негова снимка (под формата на "стори") в личния му профил в социалната мрежа "Инстаграм". На кадъра се вижда изваяното му тяло, но и редом до него е "верният му другар" - бутилка с вода.

Вижте повече от почивката на Роналдо, в която няма и нито помен от яда от отпадането на Евро 2020 (СНИМКА).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички