Нито помен от яд: Кристиано Роналдо се пече на яхта с усмивка от ухо до ухо (СНИМКА)


Нито помен от яд: Кристиано Роналдо се пече на яхта с усмивка от ухо до ухо (СНИМКА)
Снимка: Getty Images

3153 0

Звездата на Португалия Кристиано Роналдо вкара 5 гола по време на груповата фаза на Европейското първенство по футбол, но впоследствие "мореплавателите" бяха изхвърлени от турнира на 1/8-финалната му фаза, след като Белгия ги победи с 1:0!

CR7 бе много разочарован от развоя на първенството за него и отбора му и дори бе "хванат" от телевизионните камери да хвърля на два пъти капитанската си лента, като при втория случай дори я подритна с крак... (видео от ритника на Роналдо вижте тук)

Световните медии и самите португалци побързаха да го обсипят с критики за тези му действия, но още на следващия ден след 1/8-финала Роналдо публикува дълго съобщение в профила си в една от социалните мрежи, с коeто се опита да потуши напрежението (тук можете да прочетете какво гласеше то).

Броени дни по-късно обаче, Роналдо показа, че вече е забравил напълно Евро 2020 и си е дал време, в което да не мисли за предстоящия сезон 2021/22 в клубния футбол. 

На снимка, качена от самия него, се вижда, че е завел семейството си на почивка сред спокойствието на морето или океана (тъй като Роналдо не посочва къде точно се намира). С широка усмивка от ухо до ухо Кристиано се радва на топлото време и разпуска в компанията на Джорджина и своите деца на борда на луксозна яхта.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички