Агентът на Кристиано Роналдо е в Торино за преговори с Ювентус


Агентът на Кристиано Роналдо е в Торино за преговори с Ювентус
Снимка: Getty Images

2826 0

Бъдещето на Кристиано Роналдо в италианския Ювентус може да бъде решено в близките дни, след като „Tuttosport“ пише, че неговият агент Жорже Мендеш се очаква да се срещне с ръководството на тима в най-скоро време.

Португалската звезда има само още една година по договора си с торинци, но няма яснота какво ще бъде бъдещето му след това.

Роналдо беше съсредоточен върху представянето си на Евро 2020 с националния отбор на Португалия, но все още актуалният европейски шампион бе елиминиран и сега той ще насочи вниманието си към бъдещето си в клуба.

Според изданието от Юве не искат да го притискат и вместо това ще изчакат спокойно решението му. Информацията гласи още, че и двете страни все още нямат взето окончателно решение на ситуацията.

Мендеш пък се очаква да пристигне в Италия тази седмица и един от клубовете, с които ще се срещне, е Ювентус. Директорът на „старата госпожа“ Федерико Черубини и Мендес ще проведат разговор и ще се надяват да стигнат до конкретно решение.

Наскоро се появиха информации, че Роналдо вече е бил предложен на бившите си отбори Реал Мадрид и Манчестър Юнайтед, както и на френския Пари Сен Жермен. А кой ще е голмайстор на Евро 2020, ако никой не задмине Роналдо или Шик, разберете в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички