Само един е начинът да гледаме Фюри срещу Усик в спора за абсолютен световен шампион


Само един е начинът да гледаме Фюри срещу Усик в спора за абсолютен световен шампион
Снимка: GettyImages

28271 0

Възраждането на тежка категория на професионалния бокс в тежка категория продължава вече 10 години и през този уикенд ще достигне своята кулминация с първия за този век сблъсък за абсолютен световен шампион. 

В битката Тайсън Фюри срещу Олександър Усик ще са заложени и 4-те най-важни колана в бокса (IBF, WBA, WBO, WBC), а победителят ще се превърне в първия абсолютен световен шампион в тежка категория от Ленъкс Люис (1999 година) насам. 

Зрелището ще се проведе в събота вечер (18-ти май), като се очаква с огромен интерес в цял свят. Галавечерта е в Рияд, Саудитска арабия, като ще започне в 18:00 часа българско време и е пълна с големи имена от различните дивизии в бокса. Всички фенове на спорта обаче се интересуваме само от едно - кой ще е абсолютният световен шампион? 

Гледайте Усик срещу Фюри в мача за абсолютен световен шампион

Тайсън Фюри срещу Олександър Усик - само в DAZN в България и голяма част от света 

Единственият начин да гледаме битката за всички пояси в тежка категория е в стрийминг платформата DAZN (линк за регистрация). Гигантът в излъчването на спорт на живо ще предава галавечерта в 235 държави в цял свят, като това важи и за България. Правата за Фюри - Усик няма да бъдат предоставяни за излъчване на друга ТВ компания или стрийминг услуга. 

Събитието ще е "пей-пър-вю", което означава, че трябва да се плаща допълнително, за да може да се гледа - стандартна услуга в цял свят. Тъй като двубоят е от огромно значение както за тежка категория, така и за цялата боксова индустрия, цената е 39.99 лева. 

Абонирайте се за зрелището Фюри - Усик

Какво получаваме срещу тази сума? 

Срещу заплащането на пакет "pay-per-view", всеки потребител получава цялата галавечер в събота, включително Усик срещу Фюри на живо. По време на излъчването, събитията могат да се връщат назад, ако сте изпуснали нещо. Разбира се, няма никакви реклами, тъй като това е платена услуга! 

В рамките на следващия месец всеки ще може да гледа битките по всяко време на запис. 

Най-големият бонус е фактът, че всеки потребител ще получи следващия месец от абонамента към DAZN безплатно. Регулярната цена на абонамента е 24.99 лева (19.99 при договор за една година), като в него са включени редица спортни събития на живо през месеца, стотици документални филми за бокс, футбол и всякакви спортове, както и редица интересни предавания, посветени на спортовете, отразявани от DAZN (а и не само). 

Усик срещу Фюри ще струва 39.99 лева на българските потребители

Често задавани въпроси за Фюри - Усик и излъчването на битката за абсолютен световен шампион 

Кога и къде двубоят? 

Усик се изправя срещу Фюри на 18-ти май (2024 година) в Рияд, Саудитска Арабия. Това е първият двубой за абсолютен световен шампион от 1999 година насам. В мача са заложени и 4-те големи титли в бокса - IBF, WBA, WBC, WBO. 

В колко часа е битката? 

Галавечерта на Усик и Фюри започва в 18:00 часа българско време в събота (18.05). Главното събитие се очаква след 00:00 часа българско време (най-вероятно около 00:045 - 01:00). 

Кой ще излъчва двубоя за абсолютен световен шампион? 

Стрийминг компанията за спорт на живо DAZN ще излъчи събитието в своята платформа срещу заплащане. Гигантът ще предава на живо в 235 страни, включително България, голяма част от Европа, Африка, Азия и Америка. 

Колко струва да гледаме двубоя между Усик и Фюри? 

Двубоят е платен за територията на цял свят, включително и България. За потребители от територията на нашата страна, цената е 39.99 лева (една от по-ниските в световен мащаб). Със заплащане на абонамента за мача, потребителите получават един безплатен месец абонамент към останалите продукции в DAZN (линк за абонамент). 

Колко струва абонаментът в DAZN 

Абонаментът се дели на 3 - месечен, годишен по месеци и годишен. 24.99 лева е стандартната услуга, 19.99 лева на месец е, ако изберете годишен абонамент чрез месечни плащания. Годишният пакет с еднократно заплащане е 199.99 лева. 

Как мога да заплатя абонамент за Фюри - Усик? 

Онлайн чрез всякакъв вид плащане - дебитна/кредитна карта, онлайн портфейл, "Гугъл" и "Епъл" пей, PayPal, Skrill и много други. 

Мога ли да спра абонамента? 

Ако изберете услугата "месечен абонамент" (Monthly Pass), можете да спрете абонамента по всяко време. Ако сте избрали някой от годишните пакети, не можете да спрете абонамента си по време на периода, а едва към неговия край. 

Абонирайте се за зрелището Фюри - Усик

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички