Жозе Моуриньо има нов фаворит за Европейското първенство, пее в негова чест и от радост


Жозе Моуриньо има нов фаворит за Европейското първенство, пее в негова чест и от радост
Снимка: Getty Images/Guliver

2855 0

Един от най-популярните съвременни треньори Жозе Моуриньо следи с интерес случващото се на Европейското първенство по футбол. Специалния призна, че подкрепя Англия в турнира и дори пее в чест популярната песен "Завръща се у дома", която привържениците на "трите лъва" изпълняват относно трофея, намеквайки, че ще го спечелят.

"Наблюдавах мача и очаквах да видя голям мач. Имаше дуели, двата тима се уважават много, но според мен Англия е много, много компактна и солидна. Голът дойде в най-правилния момент - 10 минути преди края, след това малко късмет при ситуацията на Мюлер. Наистина щастлив съм за Саутгейт, за играчите и за феновете. Пея "Завръща се у дома", за да покажа щастието си. Но все още не се е завърнала. Англия има нужда от баланс в лошите и в добрите моменти. Медиите са критични в лошите моменти, трябва да сме балансирани сега, има още дълъг път.

При нормално стечение на обстоятелствата Англия ще бъде на финал, защото не виждам как ще загуби срещу отборите, с които ще играе в следващите рундове. Но трябва да уважаваме футбола и непредвидимостта му, Франция не е на четвъртфиналите, защото не уважи играта в последните 10 минути. Много щастлив съм, надявам се всичко да завърши добре, надявам се да се "завърне у дома". Но футболът е футбол. Бих им казал да останат спокойно и просто да се фокусират на следващия мач. По мое мнение, Англия е готова на всичко и ще бъде много разочарована, ако не се класира не финала, защото определено трябва да го стори" - заяви Моуриньо за Talksport.

До този момент Англия игра пред хиляди свои фенове всеки от мачовете си на Евро 2020, но това няма да е така срещу Украйна.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички