Фенове на Англия от Острова под карантина, ако подкрепят отбора в Рим


Фенове на Англия от Острова под карантина, ако подкрепят отбора в Рим
Снимка: Gulliver/GettyImages

1318 0

Англия ще бъде подкрепяна единствено от англичани емигранти по време на техния четвъртфинал в Рим идната събота срещу Украйна поради рестрикции, свързани с коронавирусната пандемия.

Отборът на Гарет Саутгейт си осигури място сред най-добрите 8 на Евро 2020 след успех над Германия с 2:0 на „Уембли” във вторник, а сега ще играят за първи път извън Великобритания на турнира.

Футболната асоциация на Англия написа до членовете на феновете на „трите лъва”, които пътуват съобщение, че правителството няма да продава билети за мача заради рестрикциите спрямо Великобритания от Италия, за да се лимитира разпространението на коронавирус на Ботуша.

Стадион „Олимпико” позволява до 16% от капацитета на арената, но тези билети ще бъдат пуснати в продажба само на касите в италианската столица.

Организаторът УЕФА разпространява билети и в Англия се надяват британското посолство в Рим да успее да идентифицира и подкрепи емигрантите в Италия, за да ги насочат откъде могат да си закупят пропуски, ако проявяват интерес.

Ако пътуват от Обединеното кралство, феновете трябва да се самоизолират в продължение на пет дни при пристигането си в Италия и след това да направят бърз антигенен тест за COVID-19, това означава, че всеки, който иска от Англия да бъде на мача, трябва да пристигне в Рим понеделник и да бъде свободен за събота.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички