Зинченко: Пейката на Англия струва колкото 3 отбора на Украйна


Зинченко: Пейката на Англия струва колкото 3 отбора на Украйна
Снимка: Manuel Queimadelos/Quality Sport Images/Getty Images

1023 0

Полузащитникът на Украйна Александър Зинченко сподели очакванията си от четвъртфиналния мач на Европейското първенство по футбол срещу Англия. Той направи сравнение между финансовата стойност на съперника и тази на своя тим.

"Англия демонстрира отличен футбол на турнира и обикновено се смята за един от най-добрите национални отбори в света. Ще направим всичко по силите си, за да преминем към следващия етап. Гледах почти всички мачове на Англия на Евро 2020, с изключение на днешния. Познавам много от играчите лично, благодарение на мачовете във Висшата лига", коментира украинецът.

"Много е трудно да вкараш на този отбор, той е страхотен, с фантастична селекция от изпълнители. Ако погледнете тяхната резервна скамейка, то там се намират играчи на стойност, може би, колкото три отбора на Украйна. Но това не трябва да ни плаши, а напротив - да ни мотивира. Вече усетих, че всичко в този живот е реално. Аз лично ще направя всичко възможно, за да постигнем положителен резултат и в следващата игра", допълни Зинченко. А ето как Андрий Шевченко надъха Украйна за победата над Швеция. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички