Какво правиш, когато играят Англия - Германия на Европейското, но си в 6-часово задръстване? (СНИМКИ)


Какво правиш, когато играят Англия - Германия на Европейското, но си в 6-часово задръстване? (СНИМКИ)
Снимка: Getty Images

1658 0

Англия срещу Германия бе най-голямата футболна класика и безспорно един от най-очакваните мачове за цялото Европейско първенство по футбол. Двубоят прикова интереса на цяла Европа, а емоциите в тези две страни бяха на още по-големи нива.

Представете си обаче, че сте по магистралите на Острова и сте попаднали в едно от типичните за там огромни задръствания. Именно това се случи по време на мача, след като е имало катастрофа с моторист, която е предизвикала 6-часов застой на трафика.

Въпреки това футболните фенове "са се надушили" и организирали, като мнозина от тях успяха да наблюдават срещата с напълно непознати хора. Някои се възползваха от добър шофьор на тир, който сподели телевизора си с десетки останали, други се "побираха" във ванове, а трети използваха мобилните си устройства и бяха уединени.

В крайна сметка всички те ликуваха, защото тяхната страна се класира напред след успех с 2:0 над Бундестима и мечтата за триумф на Европейското на домашна сцена (финалът е на "Уембли") е по-жива от всякога, тъй като потокът е изключително благоприятен.

Следващото изпитание за "трите лъва" е срещу Украйна на четвъртфиналите. Мачът ще се състои в събота, 3-ти юли. За да не изпускате никой двубой и за да сте наясно къде ще се излъчват всички срещи - вижте и пълната ТВ програма на Европейското първенство по футбол.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички