Феновете на Острова: Никаква дузпа, но веднъж и Англия трябва да има късмет!


Феновете на Острова: Никаква дузпа, но веднъж и Англия трябва да има късмет!
Снимка: Getty Images

2170 0

Английската нация си отдъхна с облекчение, след като "трите лъва" се класираха на първия си голям финал от 55 години насам. Отборът на Гарет Саутгейт ще играе с Италия в директен спор за трофея на Евро 2020 в неделя (11 юли).

Англичаните не бяха допуснали нито един гол във вратата си по пътя към полуфинала и въпреки че Дамсгаард матира Пикфорд с невероятно изпълнен пряк свободен удар, автогол на капитана Симон Кяер и Хари Кейн обърнаха резултата в полза на Англия.

Нападателят на Тотнъм пропусна удара си от бялата точка, отсъден за спорно нарушение срещу Рахийм Стърлинг в 102-ата минута, но при добавката не сгреши.

Интересно е да се отбележи, че по-голямата част от феновете на Острова признават, че 11-метровият наказателен удар е бил пресилен, тъй като контактът с крака на Стърлинг е бил минимален, но според запалянковците е било време Англия най-накрая да получи доза късмет:

"Никаква дузпа, но Англия трябва веднъж да има късмет. Винаги съм виждал как ги ограбват от реферите", пише един фен на "трите лъва" в социалните мрежи, а друг добавя:

"Когато дори английските експерти се смеят колко лошо е било решението за дузпа, вие знаете, че е лошо", визирайки мненията на Рой Кийн, Гари Невил и Иън Райт, които признаха, че дузпата далеч не е била 100-процентова!

В ТОВА ВИДЕО можете да видите още веднъж ситуацията при падането на Стърлинг в наказателното поле на Дания!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички