Обяснението на Рахийм Стърлинг: Докоснаха ме и това е явна дузпа!


Обяснението на Рахийм Стърлинг: Докоснаха ме и това е явна дузпа!
Снимка: Getty Images

6092 0

Англия се класира за финал на Европейското първенство по футбол, където ще се изправи срещу Италия, след като победи Дания с 2:1 след продължения. "Трите лъва" стигнаха до крайния успех по доста спорен начин, след като главният съдия отсъди дузпа в 102-ата минута за нарушение срещу Рахийм Стърлинг.

При тази ситуацията останаха съмнения за това колко сериозен е контактът в наказателното поле и дали е достатъчен, за да бъде отсъден 11-метров наказателен удар (тук можете да видите отново ситуацията с падането)!

"Влязох в наказателното поле, а футболистът на Дания протегна крак, след което ме докосна и това е явна дузпа", бе краткият коментар на самия Стърлинг за случилото се.

Относно мача и победата на Англия той добави:

"Представихме се страхотно. Трябваше да вложим много интензивност в мача. След първия гол, който допуснахме на турнира се събрахме и показахме страхотен отборен дух. Беше ни много трудно, след като изостанахме в резултата. Трябваше да бъдем търпеливи, защото знаехме, че с нашата физика, агресивност и енергия ще бъде въпрос на време да ги победим", коментира той.

"Това е поредната стъпка в правилната посока, но щом се върнахме в съблекалнята, всичко приключи. Сега трябва да се съсредоточим върху финала в неделя срещу Италия", каза за финал Стърлинг.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички