Моуриньо: Нямаше никаква дузпа за Англия в мача с Дания!


Моуриньо: Нямаше никаква дузпа за Англия в мача с Дания!
Снимка: Guliver/GettyImages

1919 0

Треньорът на Рома Жозе Моуриньо, който добре познава английския национален отбор, изрази несъгласието си с назначената дузпа за "трите лъва" в полуфинала на Европейското първенство по футбол 2020 срещу Дания. Именно след този наказателен удар Англия надделя над съперника и се класира на финала.

"Да, невероятен мач, но не съм сигурен дали искате да чуете мнението ми. Бих казал, че имам различна гледна точка, която може да не ви хареса. Това не е дузпа. По-добрият отбор спечели и Англия заслужаваше да победи. Англия беше невероятна, но според мен нямаше дузпа", заяви португалецът пред talkSPORT.

"Победи по-добрият отбор, Англия беше по-добра от Дания. Дания игра точно така, както очаквах от тях - на предела на възможностите си. Англия беше много добра и няма съмнение, че те заслужиха победата в този мач. Но според мен това не беше дузпа. На това ниво, в полуфинал на Европейско, не разбирам решението на рефера", допълни той.

"Още по-малко разбирам защо системата ВАР не покани съдията на монитора, за да изгледа повторението. Според мен нямаше никаква дузпа. Като футболен човек съм много щастлив, че Англия победи. Не ме разберайте погрешно - мисля, че заслужиха победата. Но, като футболен човек, съм разстроен от назначаването на дузпата. Мислех, че и без това Англия ще победи. Датският тим много, много се умори в продълженията, играчите им дадоха всички сили. Не мисля, че реферът ще спи спокойно", завърши Моуриньо. А дали имаше дузпа за Англия, преценете сами тук. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички