Дейвис Мойс е доволен и вярва в Уест Хям, но предупреди: Още не сме си свършили работата


Дейвис Мойс е доволен и вярва в Уест Хям, но предупреди: Още не сме си свършили работата
Снимка: Getty Images

738 0

Старши треньорът на Уест Хям - Дейвид Мойс, заяви, че футболистите му притежават необходимата устойчивост, за да достигнат до финала в турнира Лига на Конференциите, след като успяха да осъществят домакински обрат срещу АЗ Алкмаар от 0:1 до 2:1 в първия 1/2-финален сблъсък.

"Трудна нощ за всички нас, но и много емоционална! Силно вярвам, че имаме нужната устойчивост. Мисля, че я има в клуба, а също така и вътре в отбора. Когато се бориш за Купа и играеш на елиминации, няма значение как печелиш - важното е да свършиш работата до край. Ние обаче все още не сме я свършили", предупреди все пак мениджърът в коментара си след срещата и допълни:

"Имаме малка преднина и нищо повече от това. Победата в първия мач не значи нищо, ако в крайна сметка бъдеш отстранен. Ако изоставахме с гол, не бих казал, че сме извън играта, но със сигурност съм доволен, че водим".

*Реваншът в Нидерландия е на 18 май, а преди това Уест Хям го очаква гостуване на Брентфорд в двубой от 36-ия кръг на английската Висша лига (14 май). "Чуковете" са на 15-о място - на 7 точки над опасната зона и почти са си гарантирали оставането в елита и през следващия сезон 2023/24.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - Винченцо Италиано назова проблема на Фиорентина и призова: На реванша трябва да отстраним грешките!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички