Винченцо Италиано назова проблема на Фиорентина и призова: На реванша трябва да отстраним грешките


Винченцо Италиано назова проблема на Фиорентина и призова: На реванша трябва да отстраним грешките
Снимка: Getty Images

835 0

Старши треньорът на Фиорентина - Винченцо Италиано, остана със смесени чувства след загубата с 1:2 от Базел в първия 1/2-финал между двата тима от турнира Лига на Конференциите.

"Виолетовите" водеха с 1:0 до 71-вата минута, когато Анди Диуф изравни резултата, а в 93-тата Зеки Амдуни осъществи пълния обрат и даде сериозно предимство на своя отбор преди реванша в Швейцария, който е насрочен за 18 май.

"Моето мнение е, че изиграхме добър мач, но нашият голям проблем беше, че не вкарахме втори гол при 1:0, когато определено доминирахме. Тимове като Базел са ясни като стратегия - те се опитват да извлекат максимума от всяка една ситуация, която им се открие", обясни Италиано след последния съдийски сигнал във Флоренция.

"Жалкото е, че бяхме наясно колко са опасни Базел при статичните положения, а всъщност два пъти бяхме наказани точно от такива ситуации. На реванша трябва да отстраним грешките, които допуснахме днес".

"Няма да е лесно да разбием защитния им блок при гостуването. Очаквам те да се опитат да защитят това предимство, а ние ще се опитаме да ги обърнем. Смятам, че имаме възможностите да го направим. Те спечелиха "първото полувреме", сега ние ще се опитаме да обърнем резултата на реванша", завърши треньорът на Фиорентина.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - Жозе Моуриньо с емоционален коментар за Пауло Дибала и отсече: Футболистите правят всичко за феновете!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички