Дейвид Мойс се изказа ласкаво за звездата на Ливърпул: Той е чисто и просто феноменален...


Дейвид Мойс се изказа ласкаво за звездата на Ливърпул: Той е чисто и просто феноменален...
Снимка: Getty Images

1727 0

Наставникът на Уест Хям - Дейвид Мойс, даде интервю, в което засегна доста теми около своя отбор, но и поздрави отборът на Ливърпул за това, че са успели да задържат Мохамед Салах на "Анфийлд".

На египтянинът и на управата на мърсисайдци им отне доста време докато се разберат за новия договор, но в крайна сметка, двете страни си стиснаха ръцете. Ето какво каза шотландският специалист за Салах:

"Като бивш мениджър на Евертън и Манчестър Юнайтед ми е много трудно да го призная, но Ливърпул уцели десетката със Салах. Той е чисто и просто феноменален. Отборът постигна много с него в атаката, смятам факта, че двете страни се разбраха за договора му, за страхотен. Салах е точният човек за клуба", заяви Мойс пред египетското издание "Al Remontada".

За предстоящия сезон Салах ще има нов партньор в атаката в лицето на Дарвин Нунес. Уругваецът идва на мястото на Садио Мане, който напусна Ливърпул, за да се присъедини към Байерн Мюнхен по-рано това лято. Феновете на мърсисайдци очакват много голове от двете звезди в състава на Юрген Клоп.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Кой е най-странният входящ трансфер на Клоп в Ливърпул.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички