Мениджърът на Уест Хям Дейвид Мойс разочарован от ВАР: Загубих вяра в система


Мениджърът на Уест Хям Дейвид Мойс разочарован от ВАР: Загубих вяра в система
Снимка: Getty Images/Guliver

1560 0

Наставникът на елитния тим от Висшата лига Уест Хям - Дейвид Мойс, бе изключително разочарован от системата ВАР, след като точно тя реши мача между Челси и "чуковете" в събота (3 септември).

Уест Хям вкара в самия край на мача, изравнявайки резултата на 2:2. Преди това обаче, след намеса на ВАР, стана ясно, че е извършено нарушение срещу вратаря на Челси - Едуард Менди, а този фал отмени последвалия гол.

"Помислих си, когато го видях, че дори и от телевизор да го гледа, няма как да отмени този гол. Това е абсурдно лошо решение. Мисля, че днес поставям под въпрос ВАР толкова, колкото и главния арбитър. Трябва да можеш да се придържаш към решението си. Имах възможност да го видя от 3-4 различни позиции, така че няма оправдание за ВАР. Тъжното е, че това е елитът на нашите съдии в момента. Вратарят опита да симулира контузия и при първия гол. Сега имат нови хора начело, аз загубих вяра в тях днес", сподели Мойс.

Шотландският специалист обаче сега трябва да остави това в историята и да активизира своите футболисти, които все още не са постигнали победа през настоящата кампания, а според мнозина, ако лошата форма на клуба продължи, ще трябва Мойс да поеме отговорност, подавайки оставка.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Какво съобщение отправи Ерик тен Хаг до Кристиано Роналдо.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички