Дейвид Мойс след успеха на Уест Хям: Това е голямо постижение за клуба, АЗ е много добър отбор


Дейвид Мойс след успеха на Уест Хям: Това е голямо постижение за клуба, АЗ е много добър отбор
Снимка: Getty Images

1410 0

Наставникът на Уест Хям - Дейвид Мойс, определи класирането за финала в турнира Лига на конференциите като 'голямо постижение за клуба' и заяви, че тимът му трябва да направи всичко възможно, за да спечели трофея.

Късно снощи (18 май) "чуковете" победиха АЗ Алкмаар като гости с 1:0 в 1/2-финалния реванш и с общ резултат 3:1 продължиха напред.

"Много сме развълнувани, това е голямо постижение за клуба! Много е трудно да достигнеш до финал и то еврофинал. Сега най-важното ще бъде да направим всичко възможно, за да спечелим трофея", каза Мойс след края на двубоя и допълни:

"АЗ е много добър отбор с изграден стил, който практикува типичен нидерландски футбол с отлично владеене на топката. На моменти ни изненадаха с начина си на игра, но аз съм доволен от свършената от нас работа на терена".

"През миналата година бяхме на полуфинал и тогава мнозина го нарекоха късмет, но да го направим втора поредна година - това означава, че сме много близо до крайния успех. Затова сега голямото предизвикателство ще е да отидем и да спечелим този финал", завърши Мойс. 

*Финалът на Лига на конференциите между Уест Хям и Фиорентина ще се изиграе на 7 юни на стадион "Фортуна Арена" в Прага!

ВИЖТЕ ОЩЕ - Звезди на Уест Хям се хвърлиха в защита на семействата си от бесните фенове на Алкмаар (ВИДЕО)

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички