Звезди на Уест Хям се хвърлиха в защита на семействата си от бесните фенове на Алкмаар (ВИДЕО)


Звезди на Уест Хям се хвърлиха в защита на семействата си от бесните фенове на Алкмаар (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

3452 0

Истински хаос настъпи след последния съдийски сигнал на двубоя от Лигата на конференциите между Уест Хям и АЗ Алкмаар. Разочарованието взе връх при холандските привърженици след загубата с 0:1 и отпадането от "чуковете".

Отпадането на АЗ Алкмаар провокира грозни сцени

Част от привържениците нахлуха в гостуващия сектор и започнаха да раздават юмруци и да хвърлят бомбички. Инцидентите можеха да станат още по-неприятни, тъй като феновете на АЗ се опитаха да стигнат и до мястото, където бяха настанени близките на играчите на лондончани. В отделената ложа дори е имало и деца.

Провокирани от видяното част от играчите на английския тим също се втурнаха в мелето в опит да защитят близките си. Лукаш Пакета, Арън Кресуел и Флин Даунс бяха въвлечени в хаоса и бяха задържани от охраната и стюардите на стадиона.

В отговор на неприятностите експертът от BT Sport Джо Коул каза: "Абсурдно е. Възрастни мъже атакуват феновете на Уест Хям. Играчите се опитваха да се намесят, за да предотвратят нещата. Феновете на АЗ Алкмаар да нанасят удари е нелепо. Имаше семейства. Футболът е за всички. Това е нелепо в съвременната игра. Жалко. Имахме приятели там. Забранете ги за цял живот". На финала на Лигата на конференциите Уест Хям ще се изправи срещу Фиорентина, който отстрани Базел.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички