Шаби Алонсо не скри разочарованието си, но запази достойнство: Няма да плача!


Шаби Алонсо не скри разочарованието си, но запази достойнство: Няма да плача!
Снимка: Getty Images

1252 0

Старши треньорът на Байер Леверкузен - Шаби Алонсо, не скри разочарованието си от равенството 0:0 с Рома в реванша от 1/2-финалите на Лига Европа, което класира "вълците" на финал с общ резултат 1:0.

Във вечерта на 18 май "аспирините" имаха пълно превъзходство у дома си и позволиха само едно голово положение пред своята врата, но така и не успяха да отбележат попадение при някоя от общо 23-те ситуации, които създадоха.

"Разочарован съм за футболистите и за феновете. Имахме чудесна възможност да стигнем до финала. Играчите ми се бориха здраво тази вечер и аз съм оптимист за бъдещето", обясни Алонсо на пресконференцията си след двубоя и допълни:

"Това, което се случи тази вечер, беше невероятно. Много е разочароващо и дразнещо, но няма да плача! Имахме много шансове да вкараме голове, дадохме всичко от себе си, за да се класираме напред. Бяхме се подготвили добре, но голямата разлика дойде от това, че допуснахме загуба в първия мач".

"Може би тази вечер заслужавахме повече, но пак повтарям - не искам и няма да плача. Мога само да поздравя Рома и да им пожелая успех на финала!", завърши джентълменски бившият футболист на Ливърпул, Реал Мадрид и Байерн Мюнхен.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - Жозе Моуриньо класира Рома на финал и заяви: Тези футболисти заслужават нещо специално!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички