Зидан посъветва Азар да не играе за Белгия


Зидан посъветва Азар да не играе за Белгия
Снимка: Guliver/GettyImages

2908 0

Наставникът на Реал Мадрид - Зинедин Зидан, от началото на сезона има голям проблем с контузени играчи. Един от тях е и Еден Азар, който още не може да запише официлния и дебют в Ла Лига. По този повод Зизу сподели, че няма да попречи на играчада пътува за лагера на Белгия следващата седмица, но го призова да не играе за „червените дяволи“ в евроквалификациите им.

"Той може да пътува с Белгия, но в момента не може да играе. Той го знае, ние го знаем, и се надявам да не играе, за доброто на всички, включително и на Белгия“, заяви Зидан.

Азар, който се присъедини към „Кралския клуб“ за рекордната за клуба сума от 91 млн. евро през юни, получи травма на бедрото преди старта на новия сезон в Ла Лига. Той попадна в състава на Белгия за евроквалификациите срещу Сан Марино и Шотландия, но не взе участие в последната тренировка на мадридчани преди неделната визита на Виляреал. Белгиецът е един от шестимата нападатели на Реал, които са контузени, като испанският национал Иско и колумбиецът Хамес Родригес са последните, които влязоха в лазарета миналата седмица след разочароващото домакинско равенство с Валядолид 1:1.

А трябва ли да се очакват трансферни бомби от Реал до края на трансферния прозорец - ето отговора на Зидан.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички