Зидан призна, че може да има още 1-2 трансферни бомби в Реал Мадрид


Зидан призна, че може да има още 1-2 трансферни бомби в Реал Мадрид
Снимка: Getty Images/Guliver

7193 0

Наставникът на Реал Мадрид - Зинедин Зидан, не пожела да коментира дали в оставащите три дни от трансферния прозорец ще привлече още нови играчи. Той затваря понеделник срещу вторник вечерта в полунощ испанско време - 01:00 часа българско.

"До 2 септември може да се случи всичко. Имаме важен мач. Съсредоточен съм към предстоящия двубой, защото той е най-важен”, заяви Зизу на пресконференция преди утрешния сблъсък с Виляреал и отговори дали може да се очакват трансферни бомби. 

"Както казвате, до понеделник може да има една, дори две. Ще видим. Следващият ни мач е най-важен”, допълни французинът.

"Горд съм с играчите, с които разполагам. В крайна сметка за мен те са най-добрите. До 2 септември може да се променят някои неща, но не мога да се оплаквам от състава, който имам. Ако се оплаквам, ще сменя професията. Всички треньори искат да ръководят този отбор”, сподели още френският специалист.

Междувременно, суперкомпютър прогнозира кой ще е новият носител на Шампионска лига през сезон 2019/2020. Вижте докъде ще стигне Реал Мадрид според прогнозата - в този материал на SportLive.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички