Реал Мадрид разполага с още 155 млн. евро за трансфери, Погба остава приоритет


Реал Мадрид разполага с още 155 млн. евро за трансфери, Погба остава приоритет
Снимка: Getty Images/Guliver

10602 0

Остават още три дни до затварянето на летния трансферен прозорец и все още не е ясно дали някоя от големите саги в последните месеци ще има своя край. Една от тях е свързана с бъдещето на Пол Погба, който не иска да остане в Манчестър Юнайтед, а Зинедин Зидан го иска в Реал Мадрид.

Според Marca "белия балет" все още има пари за харчене, въпреки че бе активен на пазара. Заради добрата икономически структура от Реал имат още 155 млн. евро, които може да похарчи. Погба е номер сред трансферните цели на Зидан, като в радара още е и Неймар, но той е по-близо до Барселона.

В момента представители на мадридчани договарят трансфера на вратаря Кейлор Навас, който се очаква да премине в ПСЖ за 15 млн. евро. Въпросът е как от Реал ще оползотворят тези 155 млн. евро, тъй като феновете очакват нови попълнения. Особено след равенството с Валядолид, което бе много разочароващо.

Проблемът с Пол Погба обаче е сумата, която от Манчестър Юнайтед. По-рано поискаха 200 млн. евро за халфа, което е проблем за мадридчани. Кристиан Ериксен и Дони ван де Беек също са сред целите на Реал, като двубоят с Виляреал също може да се окаже решаващ за бъдещите трансфери.

Междувременно, суперкомпютър прогнозира кой ще е новият носител на Шампионска лига през сезон 2019/2020. Вижте докъде ще стигне Реал Мадрид според прогнозата - в този материал на SportLive.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички