Сари избухна: Пуша по 60 цигари дневно, май са много


Сари избухна: Пуша по 60 цигари дневно, май са много

2116 0

Мениджърът на Челси Маурицио Сари направи любопитно разкритие около една от темите, които вълнува най-силно неговите фенове - по колко цигари пуши на ден. Италианският специалист даде интервю по време на лятната си ваканция в родината си пред местно издание, което не пропусна да му зададе въпроси около темата с цигарите.

60 - това бе цифрата, която посочи Маурицио Сари като дневна консумация на цигари. "Пуша по 60 цигари на ден, което вероятно е прекалено много. Не изпитвам такава нужда да пуша по време на мачовете, но веднага след това е наложително", сподели италианецът.

Както е известно, Сари имаше сериозни проблеми с цигарите при престоя си в тима на Челси, тъй като там е забранено пушенето на цигари по време на футболни мачове. Така треньорът трябваше да издържа в продължение на 90 минути без своята страст, с която стана популярен сред феновете.

В социалните мрежи се появиха шеговити изказвания, които твърдяха, че Сари е напуснал Челси само заради това, че не е можел да пуши по време на мачовете си. Припомняме, че италианецът пое отбора на Ювентус, а днес стана ясно, че италианският шампион почти си е осигурил следващия нов трансфер (подробности четете тук).

Етикети:
Sportlive.bg

Още по темата


Timeout


виж всички
Реклама

Избрано от Парите и спортът


Смешните суми, които клубовете плащали на звездите в зората на футбола

Доходите на футболистите от найй-висока класа в наши дни възлизат на десетки милиони евро. За своята кариера...

Реклама

Най-четени новини


виж всички
Реклама