Sky Sports: Челси и Реал Мадрид се споразумяха за още един трансфер


Sky Sports: Челси и Реал Мадрид се споразумяха за още един трансфер
Снимка: Getty Images/Guliver

3003 0

Отборът на Челси е стигнал до споразумение с Реал Мадрид относно преминаването на Матео Ковачич за постоянно на "Стамфорд Бридж", твърди английската медия "Sky Sports", позовавайки се на свои източници.

Въпреки трансферната забрана, наложена на "сините" от УЕФА, лондончани могат да осъществят трансфера на полузащитника, тъй като е регистриран в клуба през миналия сезон, когато бе преотстъпен под наем от Кралския клуб.

Периодът на Ковачич в Челси под наем изтича на 30 юни, което означава, че столичани трябва да финализират трансфера му преди тази дата. Според информациите, "сините" вече са постигнали споразумение с ръководството на "белия балет".

Челси продължава да бъде без назначен мениджър, след като Маурицио Сари напусна поста по-рано през месеца. Основен фаворит за овакантеното място е легендата на клуба Франк Лампард, който се счита за почти сигурния следващ треньор на отбора. А при какви условия би бил уволнен Франк Лампард - вижте в този материал.

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички