Треньорът на Реал Мадрид Карло Анчелоти е с коронавирус, под въпрос е за Челси в Шампионска лига?


Треньорът на Реал Мадрид Карло Анчелоти е с коронавирус, под въпрос е за Челси в Шампионска лига?
Снимка: Getty Images

1488 0

Преди завръщането на клубния футбол Реал Мадрид получи удар, тъй като наставникът Карло Анчелоти е дал положителна проба за COVID-19. Италианецът ще пропусне гостуването този уикенд срещу Селта Виго в мач от Ла Лига, като се очаква синът му Давиде Анчелоти да води отбора за този двубой.

След мача от шампионата предстои гостуване на Челси в Шампионска лига (сряда - 6-и април), така че Реал Мадрид се надява старши треньорът им да се завърне за важния сблъсък на "Стамфорд Бридж" в средата на следващата седмица.

От клуба излязоха с изявление относно положителния тест на Анчелоти. "Реал Мадрид потвърждава, че нашият треньор Карло Анчелоти е дал положителна проба за COVID-19", се казва в съобщението.

"Белия балет" вече преживя подобна ситуация през миналия сезон, когато Зинедин Зидан пропусна мачовете от Ла Лига срещу Алавес и Леванте заради положителна проба за COVID-19. В този случай асистентът му Давид Бетони пое отбора и той спечели с 4:1 срещу Алавес, след което загуби с 1:2 у дома от Леванте. Наскоро стана ясно бъдещето на Анчелоти след погрома от Барселона.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички