След скандала в Неапол: Реал Мадрид дебне за перлата на шампиона на Италия


След скандала в Неапол: Реал Мадрид  дебне за перлата на шампиона на Италия
Снимка: Getty Images/Guliver

1399 0

Реал Мадрид дебне от засада и следи с голям интерес ситуацията около звездата на Наполи Виктор Осимен. Нигерийският голаджия е в обтегнати отношения с ръководството на „партенопеите“.

През последните дни се завихри сериозен скандал. Агентът на Осимен призна, че нападателят обмисля да съди Наполи заради разпространено унизително видео.

РЕАЛ СЛЕДИ ИЗКЪСО СКАНДАЛА МЕЖДУ ОСИМЕН И НАПОЛИ

На „Сантяго Бернабеу“ гледат под лупа как ще се развият нещата и са в готовност да пробват да вземат нигериеца още през зимния трансферен прозорец, предава „Fichajes“. „Кралете“ обаче със сигурност ще имат доста сериозна конкуренция за подписа на 24-годишния нигериец.

Осимен е обвързан с Наполи до 30 юни 2025 година. Актуалният шампион на Италия обаче иска огромна сума за правата му. Със сигурност ще се претендира за около 150 млн. евро.

Иначе Осимен снощи игра при разгромната победа с 4:1 над Наполи. Той вкара втория гол за своите. А ето точно защо Виктор се кани да съди „партенопеите“.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички