Реал Мадрид остана без защита за сблъсъка, в който ще атакува първото място в Ла Лига


Реал Мадрид остана без защита за сблъсъка, в който ще атакува първото място в Ла Лига
Снимка: Getty Images

1554 0

Реал Мадрид се върна на победния път след поражението в неделя от Атлетико Мадрид, като триумфира над Лас Палмас с 2:0 на "Сантяго Бернабеу". Резултат, който ги изкачи над Барселона до второто място в таблицата.

Само един здрав централен защитник в Реал Мадрид

Домакините си осигуриха победа след голове на Брсим Диас и Хоселу – последният отбеляза в последните си четири мача от Ла Лига на "Бернабеу". Карло Анчелоти беше доволен от постигнатото, въпреки че потвърди, че неговите възможности за защита са отслабени за пътуването до Жирона този уикенд.

"Дейвид Алаба няма да играе срещу Жирона. Рюдигер е получил удар", категоричен бе наставникът.

Алаба трябваше да бъде заменен през първото полувреме, като австрийският бранител е получил контузия на адуктора. Състоянието на Рюдигер изглежда по-малко сериозно, което е добра новина, но Реал Мадрид сега има само един напълно здрав централен защитник. Това е Начо Фернандес.

Това може да създаде проблеми на Реал Мадрид през следващите седмици и особено срещу лидера Жирона, срещу когото се изправя в Каталуния през идния уикенд.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички