"200 млн. евро само за единия крак" - босът на Наполи унижил саудитски клуб, пратил оферта за Виктор Осимен


"200 млн. евро само за единия крак" - босът на Наполи унижил саудитски клуб, пратил оферта за Виктор Осимен
Снимка: Getty Images

1967 0

Президентът на Наполи Аурелио Де Лаурентис е известен със своя по-странен характер, с който често попада в радара на изданията с някоя своя постъпка. Той беше един от малкото в Европа, готови да отхвърлят изгодна саудитска оферта това лято. Като дори е изпратил подигравателен отговор на предложението на Ал Хилал за Виктор Осимен.

Дълъг списък от клубове в цяла Европа приеха богати предложения от различни клубове от Саудитска Арабия това лято. Така спечелиха от своите звезди като Габри Вейга и Рияд Марез, като и се отърваха от своите нежелани играчи като Едуард Менди и Франк Кесие.

Намери се и кой да откаже милионите

Няколко топ звезди отрязаха офертите на Саудитска Арабия това лято, включително Лионел Меси и Килиан Мбапе, превръщайки Виктор Осимен в мечтания трансфер на много клубове от лигата им. Ал Хилал е изпратил на Наполи оферта от 200 милиона евро, но тя била отхвърлена. L’Equipe описва как Де Лаурентис никога не е обмислял да приеме изгодната оферта от тях за звездата си.

Президентът на Наполи изпратил имейл до представителите на тима с подигравателен отговор, в който пишело: "Вашата оферта от 200 милиона евро може да купи само единия крак на Осимен. За следващата година мисля, че ще можете да предложите 500 милиона евро и вероятно ще разгледаме предложението ви, но ще се повторя: може би", гласи съобщението за отказа на офертата.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Лудогорец

"Тайни от бг елита": Ас на Лудогорец с 3-степенно "меню" за самоусъвършенстване

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички