В Челси смятат, че голямата звезда на Наполи ще оправи основния проблем на "Стамфорд Бридж"


В Челси смятат, че голямата звезда на Наполи ще оправи основния проблем на "Стамфорд Бридж"
Снимка: Getty Images

1605 0

Челси е възобновил интереса си към голямата звезда на Наполи - Виктор Осимен, и ще се опита да го привлече през предстоящия зимен трансферен прозорец.

Според "GiveMeSport", мениджърът на Челси Маурисио Почетино има желание да вземе доказал се нападател през следващата година. Аржентинецът е поставил звездата на неаполитанци в списъка си поради невероятните изяви на нигерийския таран, който помогна на "партенопейците" да ликуват със Скудетото през изминалата кампания.

"Сините", които пръснаха над 1 милиард паунда през последните три прозореца, може да се сблъскат с много препятствия в мисията си да привлекат бившия играч на Лил и Волфсбург. Управата на "Стамфорд Бридж" е готова да се бори и да убеди президента на Наполи - Аурелио Де Лаурентис да намали исканата за Осимен цена от 172 милиона.

През лятото Челси продаде имена като Кай Хаверц и Пиер-Емерик Обамеянг. И се подсилиха с Николас Джаксън и тийнейджъра Дейвид Вашингтон за обща цена от около 49 милиона паунда.

Въпреки слабия старт и през този сезон Маурисио Почетино обаче е сигурен, че Челси ще играе в Европа през следващата кампания.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички